Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Sommar, sol och lata dagar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 juli, 2015 Magnus Frischenfeldt

Sommar, sol och lata dagar.

 

Jag har checkat ut. Det går inte många knop och jag har semester. Som ni har märkt så uppdateras inte bloggen lika frekvent som den brukar och så kommer det vara ett tag framöver. Som sommarlektyr har jag senaste numret av STARK MAGASIN. Spring iväg till närmaste Pressbyrå eller Coop och köp ett ex även du. Det är massor av bra och inspirerande läsning.

nytt nummer stark magasin

Just nu så passar jag på att vila min stackars sargade kropp. Gubbvaden har envetet bitit  sig kvar och ger sig till känna så fort jag försöker göra något som liknar löpning eller benträning. Vad jag gör är att simma, med tanke på att det är sommar och sol är det perfekt.

speedo-simning-jogersö-magnus-frischenfeldt-premiär-trång-crawl

Med min nya dräkt från Speedo så är det ett rent nöje att hoppa i Östersjön och simma. Så fort jag känner att benen är ok igen är tanken att jag ska börja med swimrun så simning är  perfekt träning.

ny-speedodräkt

Det är otroligt stor skillnad på den gamla Speedo dräkten och den nya. Den nya dräkten har paneler med olika material för att på så sätt öka prestandan i vattnet. Benen lyfts högre upp så man får en optimal position i vattnet. Ska ni köpa dräkt för att simma i öppet vatten så råder jag er att testa olika dräkter först, lägg lite och extra pengar för att få en optimal dräkt som passar just ditt ändamål.

Förutom simningen så har jag flyttat mitt lila crossfitgym från bastuhuset ut på terassen. Vi började dagen med en promenad runt Jogersö och avslutade med ett HIIT pass.

utegym stugan hiit

HIIT står för High-intensity interval training och är perfekt daglig träning. Det är enkla övningar som inte kräver speciell utrustningen som helst kan göra det i vardagsrummet eller på terassen. Jag själv använder mig av Darebee 30-days of hiit. Följ länken och kolla..!! Det finns utförliga bilder och dessutom en klocka som håller reda på tiden åt dig. Följ 30 dagarsprogrammet och jag lovar att du kommer att se resultat…!!

Fuska inte och tänk på vad du stoppar i dig, det sommartider med glass och  rosé vin kanske en grogg eller en kall öl i solen.

kalorier i akohol

Drick gärna men ha koll, all energi som kommer in i kroppen ska även förbrännas annars lägger det sig som en skön badring runt magen.

Sköt om er i sommar jag återkommer snart igen med MASSOR av energi och förhoppningsvis nya utmaningar.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *