Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Träningsfri vecka. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
9 juli, 2015 Magnus Frischenfeldt

Träningsfri vecka.

 

Regn och rusk ska inte vara någon ursäkt men…. Jag har tagit en träningsfri vecka.

Jag känner mig som vädret grå och kall. Det skulle vara skön att ta en runda i skogen men  min vad sätter stopp för det. Jag ska försöka att inte belasta vaden innan den är återställd, risken är att jag missar både Lidingöloppet och Stockholm halvmarathon.

Att sätta sig på cykeln och trampa i regnet känns inte som ett alternativ, inte heller att slänga sig i Östersjön för att simma i det kalla, mörka vattnet. Inte ens mina vattentäta och varma kläder från Craft eller min nya dräkt från Speedo motiverar mig nog för att ge mig ut..

Den träning jag missar nu vet jag att jag kommer att ta igen dubbelt upp senare, jag är inte lat bara lite halt.

Hoppas ni har mer energi än mig för den enda vägen till förbättringen eller bättre resultat är hårt jobb och aldrig ge upp så….

KÄMPA PÅ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *