Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
I ett vakum… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
7 juli, 2015 Magnus Frischenfeldt

I ett vakum…

 

Nu går jag på halvfart. Förra helgen slutförde jag min andra klassiker och jag har för tillfället ingen startplats i något av höstens lopp. Förhoppningsvis kommer en förändring av det men tills dess kommer jag att ta det lugnt, låta min stackars gamla kropp få vila. Muskelbristningen i vaden har inte gett sig ännu så jag är försiktig i vad jag gör, blir den inte bra så kommer jag definitivt inte kunna ställa upp i något av loppen jag vill göra i höst.

en-svensk-klassiker-vansbro

Jag checkar helt enkelt ut och tar sommarlov….. Nu är det så att man behöver inte inta ryggläge bara för att man har sommarlov, på sommaren hör det till att simma och bada så det kommer bli en hel del simning. Perfekt för då belastas inte benen nämnvärt. Dessutom kommer gymmet att besöktas trots att solen förhoppningsvis kommer att visa sig igen under sommaren. Jag vill göra något varje dag, det behöver inte vara mycket det kan räcka med lätt löpning, simning, cykel eller gympass. Kroppen mår bra av att röra sig och den är gjort för att belastas.

lars-och-jag-cykeltur

Så inga ursäkter bara för att man har semester och känner sig lat. Ut i naturen och njut av sommaren…!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *