Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vila med trasig vad. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 juni, 2015 Magnus Frischenfeldt

Vila med trasig vad.

 

Det blir inte mycket till simträning för mig idag. Jag har beslutat mig för en skön vilodag med soffhäng och jordgubbar. Tanken var att jag skulle simma samtliga dagar fram till helgens Vansbrosimm men mina trasiga vader skriker efter vila så det är bara att lyssna på kroppen och ta det lite lugnt. Simkläderna hänger redo i badrummet inför nästa simtur som kommer bli redan i morgon.

speedo-simutrustning-tork

Jag har känt av vaderna de sista veckorna och lördagens cykeltur på nästan 15 mil gjorde inte saken bättre. Kan jag ha fått GUBBVAD..? Jag som inte ens är 50… Jag har läst en hel del om gubbvad på nätet och har ett par riktigt bra övningar som jag försöka köra så fort jag ser en trappa, dessutom käkar jag extra magnesium för att få i mig mineraler.

Jag ska sammanställa lite information om gubbvad och återkommer snart med information och bra övningar. Vad jag har förstått är det många med mig som lider av värkande vader…. Vi tror att vi forfarande är 18….. MEN DET ÄR VI INTE…

Ta det lugnt det finns hjälp, jag återkommer med den snart.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *