Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Crawl i öppet hav. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 juni, 2015 Magnus Frischenfeldt

Crawl i öppet hav.

 

Jag gillar att simma ! Känslan att glida tyngdlös fram i vattnet är otrolig.

simmning-jogersö-crawl-vansbro

Ikväll genomförde jag mitt andra simpass för den här veckan. Båda passen har varit på Jogersö Thiathlonbana.

skylt-triathlon

Det som är bra att simma här är att man har koll på hur långt man simmar. I måndags simmade jag sex varv á 375 meter (2250 meter) och i kväll avverkade jag sju varv crawl utan stopp..!!! (2625 meter) det är nästan hela Vansbrosimmet.

Det jag försöker koncentrera mig på är andning, vinkel på handen då den bryter vattenytan och hur jag tar upp handen ur vattnet. Den lilla teknik jag har lärt mig är genom att titta på Youtube. Eftersom jag tycker det är kul att simma och ska satsa på att genomföra några swimrun och Triathlontävlingar i snar framtid ska jag ta crawlkurser så fort jag får tillfälle.

Trots bristande teknik  är jag är sjukt nöjd att orka crawla så långt utan paus, dessutom  var hemma i Stockholm igår och körde ett rygg/bröstpass på gymmet som känns idag.

Det är bara 10 dagar kvar innan jag hoppar i Vanåns kalla vatten för att simma Vansbrosimmets 3000 meter. Temperaturen i Vanån är för tillfället 13,9 grader.

I morgon bär det upp till Stockholm igen för att putsa upp cykeln, på ska Lars och jag cykla Stockholm Ride 2015

sthlmRideLogo

13 mils skön cykelur mot Årsta havsbad med start på Götgatan och mål vid Globen så nu hoppas vi på lita sommarvärme och att regnmolnen håller sig borta.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *