Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Sill, snaps och crawl. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 juni, 2015 Magnus Frischenfeldt

Sill, snaps och crawl.

 

Trots att regnet stod som spön i backen under hela midsommarhelgen så har vi haft en fantastisk vecka. Vi har bjudits på i princip samtliga årstider förutom snö. Det har regnat, blåst och för det mesta kallt men solen har orkat fram stundtals och värmt våra kalla kroppar.

Dagarna innan midsommar var riktigt fina och midsommarhelgen avslutades idag med sol. Eftersom vi har sommarstugan på en ö så har jag lyxen att ha nära till simträning så vi packade båten för att ge oss ut till havs.

båttur-jogersö

Solen har inte hunnit att värma upp havet så det blev dubbla badmössor och dräkt.

simning-utrustning-jogersö

Paddlarna har jag på händerna för tekniken. Under Vansbrosimmet får man inte använda några hjälpmedel som paddlar eller domle men dom är bra att ha under träningen. Dolmen gör att kroppens position är högre i vattnet samt att man inte använder benen, paddlarna gör att isättning av hand i vattnet får en bättre vinkel, all förfining av teknik inför Vansbrosimmets 3 km är välkomna.

Det blev en skön simtur på 30 minuter, lagom efter midsommarens festligheter. I morgon ska jag ner till Jogersöbadet för att simma på Oxelösunds Thriathlonbana, ett varv är 375 meter vilket gör att jag kan hålla reda på hur långt jag simmar.

Simma lugnt…!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *