Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag glömmer fort – på’t igen….. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 juni, 2015 Magnus Frischenfeldt

Jag glömmer fort – på’t igen…..

 

Det gick inte många dagar efter att jag passerade mållinjen i Motala innan jag bokade upp ett nytt cykellopp. Jag märker att träningen sista året gör stor skillnad på återhämtningen. Efter Vätternrundan i år gick rekordfort, redan dagen efter så var jag på gymmet. Tanken med gymbesöket var att stretcha mina stela ben men det slutade med ett stenhårt rygg/magpass som gick skruvat bra och i förrgår var det säsongens första simpass.

Nu ska jag som sagt sitta upp så cykeln ingen för att cykla ännu ett lopp. Denna gången inte riktigt lika långt som Vätternrundans 300 km utan Stockholm Ride 128 km.

sthlmRideLogo

Det är endast 10 dagar kvar till start på Götagatan i Stockholm.  Stockholm Ride är ett motionsloppet som passar alla då det finns olika distanser att välja på.
Med start inne på Götgatan och en tretton mil lång och härlig bana på vackra Södertörn. Starten går tidigt på förmiddagen när trafiken är som minst och går i mål vid Globenområdet

13 mil då behöver jag inte ens stanna, det är konstigt hur man hela tiden skjuter på gränserna vad man klarar av…

Nu ska jag ta midsommarledigt från träningen och koncentrera mig på mat och dryck.

Ha en skön midsommar..!

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *