Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
På plats i Motala Vätternrundan 2015 | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
11 juni, 2015 Magnus Frischenfeldt

På plats i Motala Vätternrundan 2015

 

Planen var att jag skulle gå och lägga mig tidig kväll för att gå upp mitt i natten och på så sätt vända på dygnet, det gick sådär…. Efter tre timmar vaknade jag skitpigg och planen gick i stöpet. Jag satte mig i husbilen och styrde mot Motala. Nu är jag i cyklarnas stad Motala som varje år ordnar Vätternrundan.

stora-torget-motala-vätternrundan-2015

Vätternrundan genomförs i morgon för 50:e gången. Över 23 000 cyklister är anmälda. Deltagare anländer från hela världen för att delta i detta unika långlopp som är en del av en svensk klassiker. Det är ett skitlångt lopp 300 km men längs loppet är det mäktiga vyer över Vättern.  Vätternrundan räknas som ett motionslopp.

Vädret verkar lovande och vi hoppas på att prognoserna stämmer och att vi slipper regn.

solnedgång-motala-vätternrundan-2015

Nummerlappen är uthämtad och bilen är parkerad på en ännu ödslig parkering vid Luxors gamla fabriker. I morgon lär det vara full fart här.

husbilen-motala-vätternrundan-2015

Det är ordentligt ordnat med bajamajor och bevakning…. Jag lär sova tryggt i natt. Nu ska jag trycka i mig dagens andra stora option pasta…. Inget LCHF för mig idag, jag lär behöva all energi jag kan få.

I morgon är det START…!!!

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *