Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ny vecka nya utmaningar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
9 juni, 2015 Magnus Frischenfeldt

Ny vecka nya utmaningar.

 

Veckorna går i rasande fart och snart är det midsommar, men innan midsommar har jag ytterligare en utmaning som jag måste genomföra nämligen Vätternrundan.

Så här skriver Vätternrundan om tävlingen:

Vatternrundan_002186.jpg.pagespeed.ce.GIgYjAtKms

Vätternrundan 300km
12-13 juni 2015 firar vi 50 år!

Klassiska Vätternrundan genomförs i juni 2015 för 50:e gången. Motala, Östergötlands Sjöstad står redo. Över 23 000 cyklister är anmälda och vi ser fram emot vår största cykelfest någonsin. Deltagare anländer från hela världen för att delta i detta unika långlopp som är en del av en svensk klassiker.

Den första Vätternrundan genomförde 1966 och sedan dess har loppet vuxit till att bli ett måste för cyklister världen över. Trycket för att få startplatserna är alltid stenhårt. Loppet är populärt av många orsaker.

Vättern och dess mäktiga vyer följer cyklisterna. Det är ett motionslopp men utmaningen känns av och kräver sina förberedelser. 30 mil på cykel runt vackra Vättern med start och mål i Motala är något att vara stolt över.

See you in Motala!

Visst låter det mysigt men det är allt annat än mysigt de sista 10 milen. Jag har gjort det förut och ska väl klara av det även i år.

30 mil på cykel är jävligt långt, tänk er sträckan i huvudet och tänk er då att cykla den. Nu håller jag på att ladda för fullt med att bara ta det lugnt. Jag är förvånansvärt pigg i kroppen efter förra helgens cykeltur runt Siljan i spåregn så om vi har vädrets makter med oss runt Vättern ska det gå bra.

Jag har lite problem med knäna, efter några timmar på cykeln så gör dom ganska om och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Jag forskade i knäppande och krasande knän förra året då ja hade problem och kom fram till stretch och skev ett inlägg om det.

Knaster och mot i knät:

Det funkade och jag vet att fler har  blivit hjälpta av det.

Nu ska jag stretcha resten av veckan för på fredag 22.40 står jag på startlinjen i Motala….!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *