Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Invigning av Craft showroom. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
4 juni, 2015 Magnus Frischenfeldt

Invigning av Craft showroom.

 

Idag var det invigning av Craft sportswear och deras nya showroom i Stockholm där de visade höstens kollektion. Adressen är Barnhusgatan 16. Det är ingen butik utan ett rent showroom där bl.a. Crafts och Speedos sortiment visas.

craft-showroom

Eftersom det var invigning så var jag på plats för att äntligen få träffa Malin Andersson från Craft. Det är Malin som ser till att jag har rätt kläder på mig under mina olika utmaningar och lopp, det är hon som är experten.

Malin-craft

craft-showroom-stockholm

Det kommer många nyheter inför hösten, inte bara färger, det är mycket teknik involverade i plaggen allt för prestanda och funktion.

Håll utkik på Crafts hemsida nästa vecka, jag har hört att det kommer hända saker där.

Nog med nöjen, nu ska väskan och cykeln packas för i morgon åker vi upp mot Sollerön och starten av Siljan runt. Vi passar på att ha några dagars utflykt med husbilen och hoppas på att solen kommer att visa sig och vinden mojna.

Det är bara att ladda för 08.00 på lördag morgon går startskottet.

Tagged: , ,

Comments (2)

  1. Hej Magnus! Trevligt att ses och prata en stund igår, lycka till med cykelutmaningarna närmast och övriga träningsutmaningar framöver! Staffan

    • magnus

      Tack..!! Kul att träffas och jag håller på och plöjer genom din blogg det är mycket bra läsning. Husbilen är nu packad med cyklarna och snart njuter vi av 160 km naturupplevelse runt Siljan. //Magnus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *