Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Inte för mig… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 maj, 2015 Magnus Frischenfeldt

Inte för mig…

 

Va en sväng på gymmet idag och det gick inget vidare. Pratade med en kille om olika lopp och träning och jag sa att jag inte skulle delta i Stockholm marathon… Till svar ficka jag “ja du ser inte riktigt fit ut för ett marathon” Tack för den, han skulle bara veta.

Valencia marathon

Det är inte alltid man behöver en kropp som en superatlet eller en spänst som gör att man kan hoppa högt, ofta räcker det med vilja, gott humör och ett tjockt pannben.

De prestationer jag har utfört de sista åren är jag riktigt stolt över Vasaloppet, Vätternrundan, Stockholm Marathon, Oslo Halvmarathon och Vansbrosimmet m.m. dessutom vissa flera gånger. Med det bevisar jag att man behöver inte vara en superatlet utan det går jättefint att vara en medelålders motionär med lite vilja.

stockholm-marathon-logga

I morgon går Stockholm Marathon av stapeln och jag kommer inte stå på startlinjen i år. Jag har valt att hoppa över Stockholm Marathon då jag har Siljan runt nästa helg och Vätternrundan helgen efter, det känns som att cykla 460 km räcker alldeles utmärkt dessutom är jag ganska dålig på att springa och vet att jag får vansinnigt ont efter att ha sprungit så långt. Ska min kropp orka och hålla så väljer jag att avstå. Jag får satsa på Stockholm Halvmarathon i höst istället.

Med lite vilja och jävlar anamma så går allt…!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *