Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
En jävlig liten sak. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 maj, 2015 Magnus Frischenfeldt

En jävlig liten sak.

 

Det finns hur många gardets som helst till cykeln. Mitt senaste inköp damp ner i brevlådan innan helgen och nu är den monterad på cykeln.

cykeldator

En cykeldator Sigma Rox 5.0 som ska hålla reda på mig när jag är ute och trampar. Den har koll på hastighet, kadens, sträcka, tid, puls, kaloriförbrukning och massor mer. Snart har jag lagt mer pengar på saker till cykeln än vad själva cykeln kostade. Cykling är definitivt en prylsport.

Det jävligaste är med den lilla prylen att den piper och beter sig om jag inte håller tempo. Med ett pulsband fäst runt bringan så håller den reda på pulsen. Om jag sjunker under 130 så tycker den att jag håller på tok för långsamt tempo men om jag stiger över 145 ska jag ta det lite lugnare.

pulsmätere cykel

Det kan ha med att jag matade in åldern i datorn, den tycker väl att jag är för gammal och att jag inte ska ta ut mig för mycket.

Jag har skrivit det förut men det tåls att tas upp igen. Jag ÄLSKAR mina nya cykelbyxor. Crafts nya padding är som en dröm.

padding-cykelbyxor

Cykelbyxor-craft

De nya byxorna går inte att jämföra med de gamla. Trots det kommer jag nog vara ganska öm i baken efter 300 km och 13 timmar som det är att ta sig runt Vättern, förhoppningsvis blir jag inte lika öm som förra året, vi får väl se.

Ha en skön start på veckan, ge er ut och svettas lite i skog och mark det är som finast nu…!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *