Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nu ska jag bli cykelmekaniker. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 maj, 2015 Magnus Frischenfeldt

Nu ska jag bli cykelmekaniker.

 

Det är otroligt hur många bra ha saker man MÅSTE ha när man sportar. Det finns ingen ende på den praktiska kringutrustningen som gör dig till en “bättre” atlet. Mitt sista förvärv är ett cykelställ. Det är inte vilket cykelställ som helst utan ett MEKANIKERCYKELSTÄLL.

cykel-mec-ställ

Nu ska jag lära mig allt om hur man justerar växlar och byter vajrar.

Idag blev det ännu en skön cykeltur i försommarsolen, ja det har varit förkänning av sommaren här idag och då är det bara att passa på.

Jag tänkte inte cykla så långt idag utan istället hålla hög kadens (En beteckning för trampfrekvens per minut vid cykling. Man räknar hela pedalvarv) och hög hastighet. Det blev en tur in till Nyköping vidare till Tuna kyrka därefter Bränn-Ekeby och till sist tillbaka till stugan på Jogersö. En sträcka på totalt 47 km.

cykel-tunakyrka

Snitthastigheten låg på 2 minuter och 10 sekunder per km,  rekord för mig. Det blev ett snabbt vätskestopp vid Tuna kyrka.

cykel-tuna-kyrka

Jag är nöjd, nu har jag snart kommit upp till 500 km på cykel för säsongen. De turer jag har gjort är INGENTING mot det som väntar….

SiljanRunt

Siljan runt 160km 6:e juni.

Vatternrundan_002186.jpg.pagespeed.ce.GIgYjAtKms

Vätternrundan 300 km 13:e juni…..

Det är bara att gilla läget och trampa på, jag lär väl få babianarsle innan jag är klar.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *