Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
7 grader det är inte ok… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
18 maj, 2015 Magnus Frischenfeldt

7 grader det är inte ok…

 

Vad är det som händer? Det är mitten av maj och lika varmt som vid målgången av Vasaloppet. Visst var det ett ovanligt varmt Vasalopp och ovanligt kall vår men nu får det vara nog, jag vill känna solen värma. Trots kyla och att jag var så trött när jag kom hem från jobbet att jag somnade i soffan drog jag på mig cykelkläderna från Craft för att ge mig ut på landsvägen.

craft hanskar cykel landsväg

Det började grått och trist dessutom visade termometern på endast 7 grader…

cykeltur landsväg

Det är tur att jag har bra kläder från Craft som håller mig varm och torr idag åkte mina vattentäta booties från Craft på.

craft regnbooties

Jag varken frös eller blev blöt om fötterna…. Det klarnade upp och det blev en riktigt behaglig cykeltur bland rapsfälten.

cykeltur rapsfält

Målet var Nävekvarn en perfekt sträcka med bra asfalt.

cykeltur näverkvarn

Det blev totalt 55 km idag vilket jag är riktigt nöjd med. Det är tre veckor kvar till nästa lopp så varje mil jag kan få i benen är bra och jag hoppas hinna trampa en bra bit till. Det var skönt att komma tillbaka till stugan på Jogersjö och det blev en riktigt fin kväll.

stugan grönska

Nu kan jag med gott samvete sätta mig ner i soffan och ta det lugnt i kväll.

Trots att man är trött och sliten så orkar man bra mycket mer än man tror så de er ut i naturen och spring, cykla eller vad som helst som gör att du rör på kroppen…

Ha en bra måndagskväll.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *