Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Skitpass på gymmet. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 maj, 2015 Magnus Frischenfeldt

Skitpass på gymmet.

 

Efter att vara tillbaka hemma i Storstaden igen efter en helg hos släkt i Boden så blev det ett besök på gymmet. Regn och rusk och dessutom dränerad på energi drog jag på mig träningskläderna. Jag brukar komma igång bara jag är på plats men i kväll funkade det inte.

jag-och-isac

Det blev 10 minuters uppvärmning följt av 3 övningar bröst 3 set med 4 reps vardera i maskin, dessutom körde jag en bedövning. 25 minuter intensiv träning sen var det kört bara inse fakta att mer ork än det hade jag inte.

cablecross under

Foten är snart återställ och jag fick inga problem efter torsdagens cykeltur. Det känns riktigt bra för det är inte många veckor var till Siljan runt och Vätternrundan. Jag har beslutat att inte utmana ödet med att springa Stockholm marathon det har blivit på tok förgå mil i löpspåret.

stockholm marathon

I morgon är jag tillbaka i Oxelösund och hoppas på att det är uppehåll för då är tanken att jag ska köra lite intervaller på racern….

cykeluppsatt

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *