Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Uppladdning 9 mil inför Vätternrundan. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
14 maj, 2015 Magnus Frischenfeldt

Uppladdning 9 mil inför Vätternrundan.

 

Vilken dag vi har haft. Ia och Niklas kom ner till stugan redan igår och Lars hämtade jag på stationen i morse. Målet var att köra ett långt träningspass inför Siljan runt som går om tre veckor som vi alla ska vara med på och Vätternrundan som jag ska köra om fyra veckor.

Vi vaknade i morse till klarblå himmel och var riktigt taggade att ge oss ut på långtur. Planen var att åka från Stugan i Oxelösund mot Sjösa, Tystberga och tillbaka till Oxelösund via hamnen och Aktersnurran i Nyköping.

Jag skulle dessutom testa min nya cykeldräkt från Craft. Helt nya byxor med deras nya padding för rumpan. Den var helt FANTASTISK…!!! MÅSTE TESTAS…!! Den är tjockare och skyddar rumpan från stötar och skav. Helt klart ett MÅSTE.

craft-nya-kläder

Dessutom ny tröja med långa ärmar och en ny feather light jacket med ventilationsmesh. Långa ärmar var skönt idag och ventilationen i jackan gjorde att jag slapp svettas trots att jackan är tät.

jag-cykel-nya-craft

Det är otroligt sköna landsvägar i Södermanland och med det vädret vi hade idag så kändes det inte alls tungt att trampa mil efter mil.

groupie-cykel

Efter ca fyra mil var det dags för första pausen vid Helgöbadet.

groupie-cykel-ia-niklas-lars

Vidare förbi Tystberga och mot Svärta.

cykelträning-craft

cykel-öppna-landskap

Efter sju mil var det dags för andra pausen, Cafe Aktersnurran i Nyköpings hamn. Fika, köttbullsmacka och bakelser…. För det var vi värda.

cykel-pitstop-aktersnurran

Två mil kvar till Oxelösund. Det blev totalt nio sköna mil en perfekt uppladdning inför kommande lopp. Jag hoppas att jag hinner cykla ytterligare några mil innan det är dags att ställa sig på startlinjen på Sollerön.

Åter upp till Stockholm med en rosafärgad himmel bakom oss.

solnedgång

Det var helt enkelt en kanondag med många mil på cykeln. Fler sådana…!!!

Ut och njut av landskapet.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *