Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Back on track. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
6 maj, 2015 Magnus Frischenfeldt

Back on track.

 

Det är inte vackert och färgen börjar nu skifta från mörkblått till gulgrönt. Jag syftar då på benet som fick sig en rejäl smäll under Lidingö MTB. Jag har hållit mig lugn några dagar men pallar inte det längre och är på väg mot gymmet. Det blir inte löpbandet som uppvärmning, inte heller kommer jag att köra ett benpass utan det blir bröst, rygg med rodd som uppvärmning.

Har man ont eller är skadad så finns det mycket man kan höra utan att belasta de skadade delarna på kroppen. Det är lätt att bara sätta sig i soffan och tycka synd om sig själv…. Vilket jag har gjort nu dagarna efter kraschen. DET HÅLLER INTE…!! Jag har massor av energi som måste ut ur kroppen dessutom är det bara en månad kvar till Siljan runt.

SiljanRunt

 

Om ni har missat det så är det en kul liten tävling som går på Stockholms gator den 21 maj.

Urban Mile Stockholm 2015, 21/5 kl 18.30

Urban Mile Stockholm 2015. Det finns ingen officiell bana eller tidtagning. Urban Mile kan beskrivas som ett modernt flashmoblopp.

Det kommer finnas två “rutter” på ca 5km och ca 10km. Hur långt du springer beror helt på hur du planerar ditt lopp och hur du tar dig till de olika Check Points som kommer finnas utplacerade på Stockholms gator och torg.

Till skillnad från tidigare år så kommer Urban Mile 2015 kosta en liten slant (200kr), men tanken är att majoriteten av beloppet skall gå till Team Rynkeby och Barncancerfonden.

urbanmileURBAN MILE

Häng på jag kommer att vara där..!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *