Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vårväder och MTB panik. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

Vårväder och MTB panik.

 

Är det inte underbart..!! Solen värmen och björkarna börjar bli gröna. Trots det så känner jag sviterna av influensan så jag har tagit det lugnt.

Jag kommer att fortsätta att ta det lugnt den här veckan för om bara några dagar ska jag vara startklar på Lidingö MTB. Tyvärr har jag inte hunnit med något långpass över 30 km vilket jag hoppats på men det är bara att gilla läget och trampa på. 62 km det är över på några timmar.

Lidingo-MTB-3

Jag såg snabb ut förra året, vi får se om jag är lika pigg i år…..

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *