Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nytt nummer av STARKMAGASIN. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

Nytt nummer av STARKMAGASIN.

 

Jag måste medge att jag är lite stolt. Inte bara för att jag klarat mer än vad jag trodde att jag skulle klara av utan jag har nu även skrivit två artiklar som publicerats. Den första var för något år sedan då jag genomföre Valencia Marathon och nu i senaste numret av STARK MAGASIN om min resa att genomföra En Svensk Klassiker.

reportage3

reportage2

Spring iväg och köp ett ex… Detta nummer kostar endast 39:- Det är inte alltid enkelt att hitta STARK MAGASIN då den inte finns överallt. Garanterat så finns den på Pressbyrån eller  på Coop.

reportage1

För att garantera att få tidningen så är det bara att teckna en prenumeration.

stark-ny-tidning

Jag hoppas att få vara med om fler utmaningar så jag kan skriva fler artiklar i tidningen.
Har ni förslag till mig så är det bara att att ta kontakt med mig.

Nu har jag i princip har återhämtat mig från förkylningen så är jag redo att ta tag i nästa helgs utmaning. Lidingö MTB. 62 km terräng på cykel. Jag cyklade samma lopp förra året och det var betydligt jobbigare än vad jag trodde det skulle vara, att det fanns så många backar på Lidingö visste jag inte.

Dessutom kommer jag nästa vecka sätta igång med mitt 30 dagars HIIT program. Jag vill att så många som möjlig ska hänga med mig att köra hemma. Jag kommer varje dag lägga upp dagens övningar. Jag återkommer mer om det nästa vecka.

Till dess…. KÖR HÅRT…!!!

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *