Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Influensan suger…!!! | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

Influensan suger…!!!

 

Det kommer inte komma mycket från mig de närmaste dagarna. Jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen med hög feber. Igår verkade jag vara på bättringsvägen  men idag känns det värre än de första dagarna.

Jag är inte riktigt den som gillat att ligga still och inte göra något mer än någon dag men just nu kan jag inte göra något annat, det som gäller är att fort bli frisk och få krafterna tillbak. Nästa helg då jag ska cykla Lidingö MTB…..

LCHF ätandet går inte heller något vidare när man ligger nerbäddad med feber… Det är som om kroppen skriker efter sötsaker och glass, Jag kar klarat mig någorlunda men just nu har jag en stor skål med glass framför mig….

Snart är jag tillbaka och ska testa något nytt. HIIT som står för High-intensity interval training. Det är träning som alla kan göra hemma utan redskap och tar inte heller mycket tid. (inga ursäkter) Jag har läst en hel del om HIIT och sett fantastiska resultat på både kondition och vikt.

Jag återkommer med övningar och tankar runt HIIT så fort jag är på benen.

Tills dess…. Slit på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *