Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Träna för hälsan… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

Träna för hälsan…

 

Träning ger ett friskt och långt liv..? Det hävdar åtminstone forskarna. Genom träning så minskar man risken att få de vanligaste av våra folksjukdomar.

Det låter bra ett lång friskt liv. Från att jag kom hem från Frankrike i söndags hann jag med ett löppass i söndags och ett MTB pass i måndags sen var det KÖRT…!!

trädocka

Jag vaknade i tisdags med jordens influensa. Kroppen värker huvudet spränger och jag svettas floder, jag som vill ha ett friskt liv…. Sund mat och träning räcker tydligen inte för att slippa influensor. Mitt hopp är nu att på grund av träning och sund mat så ska jag repa mig fort. Det är lite surt att ligga inne och svettas när körsbärsblommorna blommar i Kungsträdgården och björkarna knoppas utanför fönstret, jag vill ju vara ute och cykla.

Det är inte långt kvar till Lidingö MTB och jag behöver ha alla mil i kroppen jag kan få för att ta mig genom det 62 km loppet på ett behaglig sätt…

lidingö-mtd

Det är bara att gilla läget och bädda ner sig igen och hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *