Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Möte med en förebild. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
15 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

Möte med en förebild.

 

Åter tillbaka i Stockholm med ett besök på gymmet. Det blev ett riktigt bra rygg och bröstpass. Intervallöpning på bandet i 15 minuter som en snabb uppvärmning följt av ca 45 minuter styrka. Tyvärr avslutade jag med en alldeles för kort stretch… Jag MÅSTE bli bättre på att stretcha för jag är stel som en pinne….

rodd

Dagens största överraskning var att jag sprang på Maria Carlswärd Ahlberg. Hon är en fantastisk och SKITSTARK kvinna. Titta in på hennes blogg. Jag träffade henne första gången i Cambodja där hon bor och driver dels ett gym och en restaurang. Förutom hennes verksamhet i Cambodja på coachar hon kunder via nätet samt träningsresor till bl.a Thailand. Är ni träningssugna och vill vara med om något extra hör av er till henne.

Maria-och-jag

Maria jag hoppas vi ses snart igen…!!

Nu ska jag packa min resväska för i morgon bär det av till Frankrike och Paris över helgen, förhoppningsvis får vi känna av lite vårsol.

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *