Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
MTB = 29km på cykel i skogen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
13 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

MTB = 29km på cykel i skogen.

 

Jag försöker göra något varje dag för att aktivera mig. Det är inte alltid som jag håller det men jag försöker åtminstone. I lördags gjorde jag absolut INGENTING…!! Det kändes helt ok.

Igår körde jag ett riktigt skönt ryggpass. Det blev ett pass där allt bara funkade. När jag gick till gymmet kändes det sådär, men när jag väl kom igång gick det av bara farten.

rodd maskin

När jag var och handlade så tittade jag runt omkring mig för att se vad folk hade i korgarna. Det verkar som om ingen har tid eller fantasi när det kommer till matlagning för oj vad mycket halvfabrikat och inte tala om alla dessa 1,5 liters läskflaskorna som släpas från butiken. Sen tittade jag på varorna jag lade upp på bandet….

Grönsaker

Jag får åtminstone i mig grönsaker….

Idag har jag avverkat nästan ett halvt Lidingö MTB. Totalt så trampade jag runt i elljusspåret och på skogsstigar i 29 km. Det kändes riktigt lätt så det bådar gått inför Lidingö MTB.

MTB-jogersö-25km

Nu blir det kvällsmat och bastu innan jag bäddar ner mig i soffan.

Hoppas ni har haft en lika bra start på veckan som jag..!!

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *