Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Transformers på SATS. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
9 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

Transformers på SATS.

 

Tanken var att jag skulle köra ett bröstpass på SATS Stadshagen men så blev det inte….. Istället för bröstpasset så blev det gruppträning. Eftersom jag var ganska seg och trött så var gruppträning perfekt. Man pressas av en instruktör som skriker att köra skiten ur sig under en timme i ett högt tempo. Dagen pass var ett Transformerspass. (följ länken så ser ni vad det är)

Transformers-sats

Det var första gången för mig och det lär inte bli mitt sista Transformerspass. Det är lite upp till dig själv hur mycket du pressar dig och jag lovar det är svettigt.

jag-svettig-transformers

8 olika stationer inuti buren och 8 st tempo övningar utanför.

Jag är nöjd med passet och det känns i kroppen. Även om man är trött så finns det alltid lite extra energi kvar att använda. Inget är gratis så det är bara att kämpa på….

Jag ställde mig på vågen efter passet och den visade 77,4 kg. Ursprungsvikten var 80,8 så det är en minskning på 3,4 kg inte illa med tanke på hur mycket jag stoppar i mig.

Kämpa på så når ni era mål.

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *