Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Fartlek med Urban Tribes. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
4 april, 2015 Magnus Frischenfeldt

Fartlek med Urban Tribes.

 

Vi har lämnat lantlivet i stugan för storstadsliv i Stockholm. Vi började påskafton tidigt i morse med att anmäla oss till SATS Urban Tribes löpträning. Urban Tribes har i samarbete med SATS löpträning där man varvar teknik och övningar, dagens pass var fartlek. Uppvärmning med teknikövningar och sedan intervaller. Tanken var att vi skulle hitta våra olika hastigheter då man delar upp hastigheterna i fem olika steg. 1 = långsamt 5 = max.

Vi delades upp i olika grupper beroende på vilken tid vi gör på milen. Jag hamnade i grupp två där vi gör milen på 47 – 52 min. Intervallerna var en minut i hastighet tre därefter 30 sekunder vila följt av tre minuter i hastighet fyra, en minut vila och en avslutning 30 sekunder max hastighet 5. Detta upprepade vi vi tre gånger med två minuters vila mellan.

urban_tribes

Vi var ett glatt gäng och många slöt upp trots snö och påskafton. Det var otroligt skönt och kul. Urban Tribes anpassar  passen så dom passar alla, det finns en grupp oberoende hur duktig man är som löpare. Testa det är kul att springa i grupp.

Nu är vi redo att fira påsk.

Glad påsk på er…!
Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *