Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Cykeltvätt och vårkänslor. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
31 mars, 2015 Magnus Frischenfeldt

Cykeltvätt och vårkänslor.

 

Idag sken solen på mig och jag hade riktiga vårkänslor. Det var så pass att min racer åkte ut på altanen för en riktig vårtvätt.

cykeltvätt-fuli

Nu är den redo för att ge sig ut på de sörmländska landsvägarna. Jag hoppas att den kommer luftas redan till helgen tillsammans med Lars, Ia och Niklas.

Jag gjorde årets första långtur på asfalt i kväll. Det är skönt att komma ut i friska luften istället för löpbandet på gymmet. Eftersom det inte är några tempolopp som jag ställer upp i så ska jag i huvudsak nöta distanser.

brilliance-jogersö-kvällsjogg

Det blev 14,9 km i kväll och det hann bli mörkt innan jag var hemma. Det är tur att jag använder Crafts serie Brilliance. Den gör att jag känner mig trygg och syns på landsvägarna. Förutom att nöta distanser kommer jag att varva med intervallträning i Ryssbergens slalombacke men det får bli en annan dag.

Nu väntar badtunnans varma vatten.

Kämpa på…!!!

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *