Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Full fart…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 mars, 2015 Magnus Frischenfeldt

Full fart….

 

Resan gick till Göteborg…

Det har varit en helg som har gått i 180…. Middagar med massor av mat och vin samt sena nätter. Jag höll någorlunda min LCHF diet så bra det gick. Nu för tiden är det inte svårt att gå ut och äta trots allergier eller dieter. Servisen och kockarna är vana med det mesta och man kan välja bort det man inte önskar äta.

Ett träningspass hann jag med och det var ett yogapass på Post hotell där vi även bodde. Jag har inte förstått mig på yoga ännu men det här passet var riktigt bra, dessutom fick jag köra det med kompisar som jag inte träffar så ofta.

yoga-göteborg

Jag är inte vidare pigg  på morgonen innan frukost och efter en sen utekväll…

Det stora med överraskningsresan till Göteborg var att gå på Rondo och se kompisarna Tessan Merkel, Lina Hedlund och Andreas Lundstedt i Alcazar.

Alcazar

Även Anna-Lena Björklund stod på scen och backade med sin fantastiska röst. Vilken jäkla show..!! Har ni inte sett den så måste ni se den. Missar ni den i Göteborg så kommer den till Hamburger Börs i Stockholm till hösten. Showen gick i 180 från att dom hissades ner från taket till slutet då de återvände upp och försvann ovanför våra huvuden.

Jag avslutade helgen storstilat i lördags genom att gå på 50 års skiva. Nu har jag mycket att ta igen på träningsfronten.

Tack alla som gjort min helg…!! Nu börjar en ny vecka med nya förutsättningar.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *