Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
LCHF…. Det händer saker. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 mars, 2015 Magnus Frischenfeldt

LCHF…. Det händer saker.

 

Jag har påstått att det inte vikten jag jagar utan jag vill gå ner några kilon för att det ska bli lättare att springa långt. Nu måste jag medge att det är rätt spännande att ställa sig på vågen för att se vad som händer. Det händer något i kroppen för vågen på gymmet visade 78,1 kg…. För inte så många dagar sedan visade samma våg 81,7 kg…

Jag har inga men av LCHF dieten över huvud taget och mår riktigt bra. Energin som jag saknat sista tiden börjar att komma tillbaka så jag skyller formsvackan på våren. Inte går jag hungrig heller utan är oftast proppmätt och behöver inte äta något mellan målen eller senare på kvällen.

Frukost två stekta ägg, fyra skivor bacon, turkisk yoghurt med bär och kaffe.
Lunch: en stekt lövbiff, sås av smör, creme fraîche och fransk senap till det kokade jag broccoli och blomkål.
Middag: Ungsstekt torsk med smör, grädde och citron till det knaperstekt bacon, pepparrot och blomkålsris.

Ni ser det går ingen nöd på mig när det gäller mat.

Gymmet fick sig ett besök idag och det var ett riktigt lyckat pass. 15 minuter intervall på löpbandet följt av ett riktigt bra bröstpass.

cablecross under

I morgon ska jag på överraskningsresa någonstans. Passet ska med och jag ska vara borta i två nätter mer vet jag inte…. Spännande…

Träna på och tänk på vad du stoppar i dig…!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *