Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Craft har smarta prylar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 mars, 2015 Magnus Frischenfeldt

Craft har smarta prylar.

 

Trots formsvacka och allmän vårtrötthet gav jag mig ut i skogen på min MTB. Det är trögt att ta sig iväg men så fort jag kommer igång så går det av bara farten. Det är ruskigt kul att cykla i skogen. Ikväll var en sådan kväll som allt funkade. Två gånger klarade jag av att ta mig förbi skitpartiet där jag normalt alltid trillar… Fasen va gött det kändes.

Det blev totalt ca två mil i varierande terräng. Uppdelningen är ungefär 50/50 teknik och tempo.

MTB-jogersö-oxelösund

Jag har nu cyklat ihop närmare tio mil i skogen vilket jag tycker är en riktigt bra start på MTB säsongen, det är fortfarande mer än en månad kvar till Lidingö MTB så jag kommer hinna många mil till.

lidingo mtb

Jag brukar alltid frysa om fötterna. Det är så illa att tårna domnar redan efter någon mil. Nu har jag provat nådat nytt…. Tåhättor i neopren från CRAFT. Fasen va skönt det var. Tårna höll sig varma och dom domnade inte överhuvud taget under den timmen jag var ute och trampade.

tåskydd-craft-neopren

jag rekommenderar dim helt klart.

Nu har jag tänkt på vad jag har ätit i nio dagar och hållit mig till en strikt LCHF diet. Resultatet är…. Första tre dagarna huvudvärk… Sex dagar med orkeslöshet… Nu känner jag mig helt ok och humöret är på topp igen. Magen känns inte uppblåst som den kan göra och jag har sluppit mina panikontimagen som jag kan få. Jag har inte varit hungrig och äter massor av god mat och saknar egentligen ingenting. Vågen visar att jag har gått ner 1,5 kg..!!

Har ni problem med magen och går och småpruttar men vet inte riktigt vad det beror på tycker jag att ni ska testa att lägga om kosten. Det kan vara gluten eller laktos vilket är två enkla saker att ta bort. På nätet finns hur mycket information som helst. Informationen är bara ett klick iväg.

Tills nästa gång ta hand om er.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *