Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Formsvacka…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 mars, 2015 Magnus Frischenfeldt

Formsvacka….

 

Vilken sjuk formsvacka jag har hamnat i. Det är helt naturlig att det inte alltid går lika bra med träningen och förbättring av resultat. Att acceptera formsvackan är helt omöjligt. Jag har precis kommit hem från gymmet efter att avverkat 30 minuter på löpbandet. Tanken var att jag även skulle köra bröst/axlar men det gick inte….

Ungefär så har det varit under de senaste två veckorna…. Trots min formsvacka har jag utfört någon form av träning varje dag. I stugan är det MTB som gäller för hela slanten och i Stockholm gymmet och löpning.

Jag toppade min formsvacka idag med att anmäla mig till Vasaloppets öppna spår nästa år.

Anmälan-öppet-spår-vasaloppet

Jag har inte hunnit lägga undan skidorna från årets Vasalopp innan jag anmälde mig på nytt… Det är bra konstigt hur fort man glömmer.

LCHF maten funkar förträffligt. Än så länge har jag hållit mig från allt som innehåller mjöl, potatis och pasta det har inte heller blivit snax framför TV:n.

Ikväll delade jag en hel kyckling som jag lade i en långpanna. Under kycklingen skivade jag lök, paprika, butternutch och fänkål. Smör och olja på kycklingen som jag öste kycklingen med. Kycklingen bakades i ugnen i FEM TIMMAR… på låg värme 120 grader och fasen vad god den blev.

Under sista veckan har jag gått net ett kilo men det säger egentligen ingenting för man pendlar ganska ordentligt i vikt. Det är bättre att se hur man ser ut och hur man känner sig.

Nu är det soffan som gäller för resten av söndagskvällen, i morgon är det en ny vecka med nya möjligheter…

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *