Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hemmagym och LCHF. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
16 mars, 2015 Magnus Frischenfeldt

Hemmagym och LCHF.

 

Helgen gick i rasande fart, från barnvakt till släkt hemma i lägenheten. Trots ett späckat schema hann jag med några gympass. Måste medge att tempot på passen har inte varit på topp men jag har tagit mig till gymmet… Jag har det mottot att jag ska röra på mig lite varje dag, det behöver inte alltid vara stenhårda långa pass, kroppen behöver inte så mycket underhållsmotion för att hålla igång.

Som ni vet rör jag mig ganska mycket, trots det tycker jag att det inte händer så mycket kroppsligt. Jag håller den vikten som jag har haft de sista åren men visst jag har omfördelat några kilo men annars  står det ganska still. Nu är det inte så att jag jagar en viktnedgång men det underlättar att väga lite mindre när man ska springa långt så några kilo ska av min kropp till sommarens löpning.

På grund av det så ska jag lägga gluten och det mesta av laktosen på hyllan ett tag, dessutom ska jag skära ner på potatis, pasta och ris. Med andra ord ska jag testa LCHF. Det blir inte så stor förändring från tidigare då jag inte äter överdrivet mycket bröd, potatis eller pasta så det ska nog gå bra. Jag kommer sakna min morgongröt men ska jag prova något ska det ske ordentligt halvhjärtade försök brukar aldrig funka.

Jag kommer hålla er underrättade hur det går. Jag vägde in mig på 80,5 kg och 4 kg ska av.

Jag hade tänkt att ta en cykelrunda i skogen idag men det tog tid att komma från jobbet. När jag väl var klar för att ge mig ut var det mörkt. Inget att hänga läpp för, jag tar igen det i morgon.

Det fick bli 35 minuters cirkelträning i hemmagymmet istället. Med högt tempo så är det nog så svettigt.

craft-tights

Nu blir det en proteindrink med mandelmjölk istället för vanlig mjölk.

Ha en bra start på veckan.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *