Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
VM i Falun och massor av mat….. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
1 mars, 2015 Magnus Frischenfeldt

VM i Falun och massor av mat…..

 

Nu är det bara några timmar kvar, i morgon vid den här tidpunkten ska jag ha passerat Oxberg. Uppladdning med pasta är i full gång dessutom försöker jag få i mig så mycket vatten som möjligt vilket resulterade i att jag var tvungen att springa UT och kissa flera gånger i natt… Ja, jag menade ut för jag sover i ett härbre på tomten hos Hanna och Jacob i Växbo. Det är inte vidare lockande att lämna varma sängen för att gå ut i kylan och snön för att göra behoven.

Idag kommer vi inte göra mycket mer än att äta och packa i ordning för morgondagen. Vi laddar genom att titta på herrarnas 5 mil i Falun.

5-milen-vm-falun

Jag vet hur sjukt trött jag kommer att vara i morgon så det känns bra att titta på tv och se andra kämpa i spåren. Vi gjorde även en utflykt till Ijungen för att få lite frisk luft.

iljungen-växbo

Perfekt utflykt med varm choklad och mackor.

Det blir en tidig kväll för i natt ringer klockan redan vid 3 för avfärd mot Sälen och staren. Vi har inte hämtat nummerlapp eller de nyvallade skidorna så vi vill vara i tid så vi slipper stressa. Nu är det bara att ta det lugnt och inte försöka stressa upp sig för mycket. Jag vet att all energi jag har i kroppen kommer att gå åt i morgon.

Håll nu tummarna för mig att det blir en behaglig skidtur i morgon…..

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *