Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
15 km på SNÖ…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 februari, 2015 Magnus Frischenfeldt

15 km på SNÖ….

 

Nu har jag hamnat i Hälsingland och kommer att tillbringa de sista dagarna här innan Vasaloppets öppna spår på måndag. Det finns inte mycket snö här heller men definitivt mer än vad vi har i Stockholm.

Det är bara några dagar kvar och jag känner stressen börja komma… Har jag tränat tillräckligt mycket, är jag stark nog för att ta mig runt..? Förmodligen inte men det är lite sent att tänka på det nu. Jag får kompensera bristen på träning och styra med ett förhoppningsvis starkt psyke och en järnvilja.

Idag blev det en tur till Harsa som är ett friluftsområde utanför Järvsö.

jag harsa

Vädret var som det förmodligen kommer att vara i mellan Sälen och Mora på måndag. Plusgrader med lätt snöfall. Mina  skidor är redan vid starten i Sälen för vallning så jag lånade skidor och pjäxor av Jacob.

Vi började i vallaboden för att ge skidorna ett bra fäste i den blöta snön.

jacob vallar

Det hjälpte föga för det var hopplöst bakhalt men vad gör det när snön ligger vit och med några av de finaste spår jag åkt i.

spår-harsa-2

spår-harsa-1

Det blev 15 km och det gick riktigt bra så jag är nöjd. Nu kommer det inte gå många knop fram till måndag, det vi kommer att inrikta oss på är att äta en massa god energirik mat.

Jag vill passa på att gratulera Herrarnas stafettlag som tog silver i Falun idag. Värdens näst bästa stafettlag det är inte illa det.

Ha en skön fredag.

Tagged: , , ,

Comments (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *