Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tacka vet jag SVT play. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 februari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Tacka vet jag SVT play.

 

Jag lyckades att sätta mig i bilen för att köra hem mot Stockholm precis då damernas stafett startade. Maxad otur. Då är det tur att sändningarna går på SVT och finns tillgängliga på SVT play.

SVT play

Inte helt optimalt men nöden har ingen lag.

Grattis till ytterligare en medalj, i morgon hoppas vi på fler.

Väl uppe i Stockholm fick gymmet ett besök av mig. Jag vill hålla ben och axlar igång men inte köra för hårt inför måndagens öppna spår. Det blev 5 km löpning på löpbandet och 15 minuters stakning i stakmaskinen.

Jag är laddad och ser fram mot öppna spåret på måndag, det enda orosmålnet är vädret. SMHI visar fortfarande på snö och värme…. Inte bra.

Nu är väskan packad och jag är på väg upp mot Hälsingland och Växbo som kommer vara utgångspunkten för vidare resa mot Sälen på måndag.
Om allt funkar som det ska så slipper jag stakmaskinen i morgon och får stå på riktiga skidor. Tanken är att Jacob och jag ska åka till Harsa för att jag ska få känna på riktig snö.

Jag längtar för skidåkning har jag inte varit bortskämd med. På Vasaloppets hemsida rekommenderar dom att man har minst 50 mil i benen…. Jag har 5.

Med en stor termosmugg i handen sätter jag mig nu i bilen, håll nu tummarna att jag får se snö i morgon.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *