Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
GULD…!!! Och högar av salt…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 februari, 2015 Magnus Frischenfeldt

GULD…!!! Och högar av salt….

 

Ännu en prestation genomfördes idag då Johan Olsson tog ett guld på 15 km på VM i Falun. Grattis till en makalös utklassning som du bjöd på. Trots skador och sjukdom under året lyckades Johan att komma tillbaka och göra en bragd i skidspåret.

Johan olsson guld

Det pratades mycket om valla och salt. Huruvida det har någon inverkan på min skidåkning som jag ska genomföra på Vasaloppets öppna spår på måndag ska jag ha osagt.

Jag följer Väderleksrapporterna inför måndagens utmaning slaviskt. Just nu ser det inte något vidare ut och jag hoppas verkligen på att det inte blir som förra året. Det som väntar oss är en massa plusgrader och snöfall, inte vidare upplyftande. Den kyla som vi hoppas på verkar komma senare i veckan nu får vi istället sätta på oss sydvästen och regnrocken och  gilla läget.

Det kommer inte gå fort inte heller kommer jag ta guld men runt ska jag banne mig. Jag håller mig till mitt måtto…. Det jag startar ska jag även slutföra. Det är inte vinsten som räknas utan deltagandet.

Håll nu tummarna för att vädrets makter är på vår sida.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *