Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Grattis Charlotte Kalla till guldet..!! | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 februari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Grattis Charlotte Kalla till guldet..!!

 

Idag fick vi ett efterlängtat guld i Skid VM 2015 då Charlotte Kalla krossade allt motstånd då hon korsade mållinjen.  Grattis du är fantastisk.

kalla guld

Att följa skid VM på TV:n får bli min uppvärmning inför Vasaloppets öppna spår på måndag. Det känns inte riktigt som om jag är på banan varken konditions eller styrkemässigt.

För att få igång lite flås och benen så kommer jag ge mig ut i skogen och jogga lite. Det är bara att passa på nu när det känns som om vi redan har vår i luften.

Med tanke på hur väderläget är med plusgrader och tö får vi verkligen hoppas att det inte blir som på förra årets Vasalopp med geggamojja och våta myrar. I år ligger tjälen stadigt i marken så vi får hoppas att kylan underifrån håller spåren någorlunda fina åtminstone några mil.

Skidorna är på väg upp mot Sälen och starten redan i morgon för att få sig ett lager proffsvalla. Vi får hoppas på att killen som ska valla skidorna prickar väderläget lika bra som det svenska vallateamet gjorde för tjejerna idag.

Jag säger som Karin Brodén skrev på Facebook idag.

Bättre en vass Kalla än en kass valla!

Nu förlitar vi oss på att min träning under året samt lite pannben kommer att ta mig mellan Sälen och Mora på ett behagligt sätt.

Det trots allt bara en skön heldag i skidspåret.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *