Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Turbouppladning på sju dagar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 februari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Turbouppladning på sju dagar.

 

Då var man hemma igen. Semestrar går fort och man kommer in i vardagen alldeles för fort. Rasan har varit fantastisk men med blev på tok för mycket mat och dryck. Tanken jag hade med två pass om dagen gick i kras, så fort vi inte hade sjödagar fanns det inte tid till träning så nu gäller det att sätta igång slutspurten inför Vasaloppet.

start2

Jag har sju dagar på mig och jag vill inte ligga i hårdträning de sista dagarna. Det lär inte bli fler mil på skidor så jag får hålla till godo med de jag trots allt har avverkat, det är tur att gymmet har stakmaskin.

stakning-stakmaskin

Först och främst ska jag göra av mig med alla slaggprodukter som en semester innebär, onyttig mat med massor av desserter och alkoholhaltiga drycker, så nu åker salladsskålen och den kokade fisken med ris fram på bordet och jag riktigt längtar till havregrynsgröten som jag äter till frukost. Massor av vatten och konditionspass för att sluta i bastun så jag riktigt svettas ur all skit som finns i mig.

gröt

Det är på måndag nästa vecka som jag ska skida nio mil mellan Sälen och Mora så det räcker att jag börjar med pasta och energirik mat till helgen. Just nu är jag inte sugen på varken pasta eller pizza.

Så fort väskan är uppackad så ska jag bege mig till gymmet för att springa på löpbandet och staka i stakmaskinen någon mil nu gäller det att hålla jetlagen då långt från kroppen som möjligt. Sist jag kom hem från Los Angeles hade jag problem med jetlag i flera dagar men då var tidsskillnaden nio timmar till skillnad från nu då den är sex. Det är bara att hoppas på att det går bra.

Nu ska träningsväskan packas, jag är riktigt laddad att gå till gymmet.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *