Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Massor av hamburgare. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
14 februari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Massor av hamburgare.

 

Det gör lite ont i mig och jag mår inte bra av att se så många feta människor vagga runt med en hamburgare i ena handen och en jättestor läsk i andra.

Jag har inte varit så duktig själv får de sista dagarna har en och annan burgare slunkit ner i mig men jag håller mig till vatten. Skillnaden är att jag rör på mig och det gör inte de flesta här på Floridas kust.

Fet amerikanare i busskur

I morgon avslurar vi en fyra dagars roadtripp som har tagit oss från Miami genom Everglades upp till St. Peretsburg vidare genom Tampa och Orlando. Nu övernattar vi i Corall Beach för att i morgon stiga på en båt som ska ta oss ut i övärden runt Florida. Vi riktigt längtar till båten som är utrustad med alla möjliga träningsredskap. Utanför vår dörr på 15:e våningen ska det finnas en löpbana runt båten samt ett gym.

Nu ska det laddas inför Vasaloppet dessutom ska hamburgarna och skitmaten brännas från kroppen.

Så fort jag har tillgång till nät så kommer jag rapportera om träningen och maten ombord på båten.

Tills dess ha det bra i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *