Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Rast, vila och semester. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
8 februari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Rast, vila och semester.

 

Jag har varit frånvarande de sista dagarna och inte skrivit något på bloggen.

Det kommer inte skrivas mycket här de kommande två veckorna för jag ska åka på semester. Min uppladdning inför Vasaloppet kommer bli sol, bad, vila och lättare konditionspass. Jag vet inte hur ofta jag kommer att ha tillgång till internet därför uppdateras inte bloggen frekvent under semestern.

Resan styr västerut över Atlanten till Amerika och Floridas soliga kust. Det kommer finnas gott om tillfällen att löparna och hitta gym. Bara för att man åker på semester behöver man inte inta ryggläge och bara lata sig. Det som känns tungt är att nu när snön äntligen börjat falla här i Stockholm och Mellansverige så åker jag.

Det kommer inte gå någon nöd på mig och jag ska försöka lägga upp träningspassen så fort jag har tillgång till internet.

kurbuts-mössa

Jag kommer inte behöva frysa när jag kommer hem från semestern för idag kom Crafts nya fina mössor. Nu har jag fått en ny favvomössa med mönster inspirerade från dalarnas kurbits. Titta in på Crafts hemsida här hittar du hela kollektionen med samma mönster.

Tills dess… Ha det så bra i kylan för mig byts den nu ut mot sol och bad…..

Tagged:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *