28 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Jag och min BOX.

 

Jag har blivit med en BOX.

Snickeriet på min chinsbar fortsatte idag.

chinsbar-in-progress

Och blev klar. Jag är dessutom och den sitter uppe.

chinsbar-stugan

Jag är helnöjd och den håller för min vikt…. Nu kan jag träna chics, lats och rygg obegränsat. Men den har jag utrustat mitt lilla hemmagym i stugan ytterligare och snart har jag min egna lilla box.

box-stugan

Jag saknar en skivstång och en bänk till bänkpress. Om någon har det liggandes i ett förråd och dammar hör av er då till mig. Några mattor på golvet skulle inte heller skada sen är mitt hemmagymmet i stugan komplett. Bakom dörren ni ser är duschen och bastun dessutom finns badtunnan några meter utanför.

Normalt så här års finn det även skidspår alldeles i närheten men tyvärr regnar det och är plusgrader.

Nu hoppas vi att vintern kommer tillbaka med snö och kyla.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *