Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tö och takdropp. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Tö och takdropp.

 

Är det vinter ska det vara KALLT..!! Ena dagen med minusgrader och perfekt skidföre följt av tö och slask dagen efter. Jag tycker synd om alla dessa eldsjälar i vårt avlånga land som lägger massor av frivilliga timmar för att se så vi andra får tillgång till fina spår, slalombackar och anläggningar, det kan inte vara muntert i detta varannandagsväder.

Med skidorna i bilen och förhoppningen om att få klämma någon mil efter jobbet var det bara att inse att så skulle det inte bli.

takdropp

Det var värsta vårvädret med plusgrader och takdropp.

slask-spindelplan

Jag som behöver alla mil jag kan få i kroppen inför Vasaloppet.

chinsbar

Istället för att åka skidor så låst jag in mig i garaget för att snickra en Chinsbar. Jag tänkte utöka mitt hemmagym så jag även kan köra lite chins. Chins är något som jag har undvikit och haft lite hatkärlek till för det är så jäkla jobbigt och jag känner mig så svag när jag inte klarar så många reps. Hur gör man då för att bli bättre och starkare? Jo man bygger sig en egen chinsbar och sätter upp på väggen hemma så man kan träna obegränsat. Fasen vad stark å bra jag kommer att bli. Förhoppningen är att den ska bli klar i morgon, då får ni se resultatet.

Dessutom ska skidorna få lite kärlek i kväll med lite ny valla. Min hemmabyggda skidvallarbox är perfekt bara att lägga i skidorna i de utskurna skårorna och valla på.

vallastation

Vallan som satt på var från förra Vasaloppet så det är hög tid med lite nytt glid och fäste.

Kvällens träning kommer att bli mage och rygg som tar mycket stryk under Vasaloppet. Det är upp till mig om jag vill ha en behaglig nio mils skidtur mellan Sälen och Mora. Med stark mage och rygg kommer det kännas åtminstone lite lättare.

magövningar

Enkla övningar som går att göra på vardagsrumsgolvet. Det finns inga ursäkter.

Ha en bra kväll och håll tummarna för lite kyla.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *