Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Lätt att göra mig lycklig. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Lätt att göra mig lycklig.

 

-4,5 grader var det när jag åkte till Nyköping sent igår kväll. I bilen fanns skidor, skidkläder och en snorig näsa. Igår var sista dagen som jag tillät mig att vara förkyld och i morse vaknade jag och kände mig ovanligt pigg….

Tänkte att jag skulle jobba extra fort idag så jag kunde åka till Ekensbergs skidspår. Det var min premiärtur där och jag blev glatt överraskad. Tack Nyköpings OK för att ni gör ett så fint jobb att hålla med fantastiska spår.

Skidspår-ekensberg-fina-spår

Så här såg spåren ut som mötte mig när jag gav mig ut i skogen.

Skidspår-ekensberg-jag

Man blir lycklig…. Alla mil jag kan få i benen innan Vasaloppet är välkomna.

Skidspår-ekensberg-skidor

Jag hann 15 km innan mörkret lade sig över Nyköping. Vissa delar av spåret är upplysta men långt från alla och jag hade inte med mig min pannlampa.

Skidspår-ekensberg-mörker

Tanken var att jag skulle hinna med 20 km men det blev för mörkt. Tyvärr är det mildgrader här i kväll så vi får se hur spåren håller tills i morgon. Jag vill hinna med ytterligare några mil innan helgen.

Att åka i spåren i Ekensberg är gratis men på deras Facebooksida Skidsäsong Ekensberg kan man läsa:

Är du nöjd med Skidspåren??
Skänk gärna ett spårbidrag till Nyköpings OK
Bankgiro: 5974-6149
Märk med: ”Spårbidrag”
Vi är tacksamma för alla bidrag vi får så att vi kan fortsätta se till att spåren är i bra skick.
TACK!
Nyköpings OK

Det är helt klart värt ett bidrag då de håller med så fina spår.

Håll nu tummarna att det blir lite kallt i natt så spåren fryser på tills i morgon.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *