Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Annorlunda inslag i kollektivtrafiken. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Annorlunda inslag i kollektivtrafiken.

 

Äntligen! I morse ställde jag klockan tidigt för att trotsa min snoriga näsa och förkylning  för att ge mig ut i vinter Stockholm och åka skidor. Jag följer Stockholms skidspår på Facebook och där stod det att spåren var lagda och det var gott om snö nu skulle jag få min efterlängtade längdskidspremiär. Eftersom det är begränsat med spår tänkte jag vara där tidigt innan allt var sönderkört.

Jag måste säga att man är en minoritet när man stiger på 4:ans buss med skidor och stavar i handen, dessutom var det rusning och mina skidor var bra kladdiga efter rester av fjolårets klistervalla från Vasaloppet. Inte vidare populärt….

stockholm-skidspår-gärdet-sl

Det var riktigt bra spår 1000 gånger bättre än fjolårets Vasalopp.

stockholm-skidspår-gärdet

Vallan från förra året var ingen höjdare de först kilometerna eftersom skidorna har stått öppet i garaget med sågspån och damm…. Det högg ganska rejält.

stockholm-skidspår-gärdet-nyspårat

Efter en mil så kom pistmaskinen fram så jag var tvunget att skida vidare ett tag…

stockholm-skidspår-gärdet-skidor

Det blev 15 km vilket jag är helnöjd med. Skidpremiär trots snorig näsa och förkylning i Stockholm, vem kunde tro det.

stockholm-skidspår-gärdet-runkeeper

stockholm-skidspår-gärdet-skylt

Passa på att åka ut till Gärdet nu när det finns snö och spår. Slingan är 2 km och skidåkningen är gratis. Hur skönt som helst.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *