22 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Snö och halka.

 

Det tar sig…!!

vinter-i-stugan

Att få vakna upp i ett vinterlandskap är en fröjd.

Tyvärr så ger sig inte förkylningen så jag kommer inte åka upp till Sävast i helgen för att göra min skidpremiären för säsongen, men jag ger inte upp hoppet. Skidorna är packade i bilen så förhoppningsvis stannar snön kvar några dagar och dom hinner spåra på Gärdet i Stockholm. Det är inte var dag det går att åka längdskidor i Stockholm

Att pendla mellan Stockholm och Nyköping i det här vädret är ingen höjdare. Totalt livsfarligt när bilen kastats fram och tillbaka mellan moddsträngarna.

snöigt-väglag

Tung och blöt snö är ingen höjdare på E4:an, dessutom får många medtrafikanter panik och kör i snigelfart på motorvägen.

Nu åker jag hemåt och kurerar det sista av min förkylning…

Kör försiktigt.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *