Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag ska var med ska DU? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Jag ska var med ska DU?

STARK Magasin stärker samarbetet tillsammans med Lidingöloppet MTB

lidingö-mtd

Stockholms största Mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, arrangeras den 2-3 maj 2015 på Lidingö. Arbetet pågår för fullt och nu förlängs sponsorsamarbetet med STARK Magasin. Avtalet innebär att STARK Magasin fortsätter som mediapartner ytterligare 1 år, 2015.

– Vi är väldigt glada att bygga vidare på samarbetet med STARK Magasin, det kommer fortsatt att innebära en bredare mediebevakning och spridning av Lidingöloppet MTB där vi når ut till en målgrupp som är nyfikna på att testa nya utmaningar, säger Tomas Hoszek, VD för Lidingöloppet, som är organisationen bakom evenemanget.

Lidingöloppet MTB, som hade succépremiär 2013, erbjuder MTB-cyklister ett härligt lopp i skärgårdsnära, naturskön och klassisk miljö på Lidingö. Det är en chans för cyklisten att uppleva Lidingöloppet på ett nytt sätt. Samarbetet med STARK Magasin skapar möjlighet för en ny målgrupp att upptäcka mountainbikecykling tillsammans med Lidingöloppet MTB. Bevakningen kommer ske inför, under och efter loppet med bl.a. intervjuer och reportage i både magasinen och via hemsidan.

– Våra läsare tränar hårt och söker hela tiden nya utmaningar. Lidingöloppet MTB är en mycket passande sådan: ett fantastiskt arrangemang i en fantastisk miljö, samtidigt som vi på STARK tror mycket på just träningsformen mountainbike, säger Tomas Borgå, chefredaktör för STARK Magasin.

STARK Magasin fokuserar på riktig träning. Här hittar läsaren – från de som tränar ibland till de som tränar som proffs – funktionell styrka, CrossFit och all form av konditionsträning. Och dessutom allt om lopp och utmaningar, med färdiga träningsprogram skrivna av och med de som verkligen kan. STARK Magasin – Träning & hälsa. På riktigt.

Lidingöloppet MTB är ett 63 km långt mountainbikelopp med start och mål på Lidingövallen på Lidingö lördagen den 2 maj. Loppet är öppet för alla över 16 år och har både en motions- och en tävlingsklass. Inför i år har två nya distanser införts, en 23 km lång bana med full fart och härlig utmaning. Den andra distansen är 6 km långt och heter Lilla Lidingöloppet MTB. Loppet är för barn mellan 6-11 år. Läs mer på:

www.lidingoloppetmtb.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *