Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Snuva och feber. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Snuva och feber.

 

Då var det min tur. I någon vild förhoppning så trodde jag att jag skulle klara mig i år. Jag satte mig i bilen redan vid lunch för att åka hem och bädda ner mig.

snuvig

Jag har känt att det var något på gång men trodde inte att jag skulle bli golvad. Nu ligger jag här i soffan med snorig näsa och är lite sur att jag inte kan gå till gymmet. Det blir några timmar på jobbet i morgon men kommer att försöka ligga i horisontalt läge så mycket jag kan och orkar.

Till helgen ska jag vara fit for fight igen och förhoppningsvis blir det mina första mil på snö för säsongen. Det kommer inte bli i Stockholm utan i Sävast utanför Boden där det är snösäkert. Kommer jag iväg så lär det bli den enda tillfället jag får i riktiga spår inför  Vasaloppet och jag lär behöva det….

Håll nu tummarna att jag frisknar till.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *