Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Snön kom, smälte och försvann. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
14 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Snön kom, smälte och försvann.

 

Lyckan var kortvarig. En snabb sväng med plogen på jobbet tidig morgon som följdes av regn på eftermiddagen sedan är snön ett minne blott. Jag kanske ska ta fram skridskorna i stället för det är rena isbanan på trottoarer och vägar.

Det är tur att det finns tidningar och sociala medier för vad skulle jag göra utan dom? Just nu kan man hitta tips och trix hur man blir en bättre och snabbare skidåkare lite var stans. Igår kunde man läsa i DN hur man tar sig fram i spåren.

skidor-dn

Det är bara att sätta sig i soffan och bli en hejare i spåren…. Det kanske inte riktigt är så lätt men med en kombination av Youtube och stakmaskinen på gymet kommer Vasaloppet  förhoppningsvis gå galant.

Vilket fall som helst lär det inte bli värre än förra året.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *