Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Stormen Egon. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
12 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Stormen Egon.

 

Stormen kom med snö och blåst, tyvärr fick inte vi lika mycket snö som på många andra ställen. Förhoppningen om en vit vinter kvarstår och det är fortfarande några veckor kvar till Vasaloppet. Just nu är det -13 grader och snö i Mora så vi får hoppas att myrarna fryser i år.

snöstorm

Lagom att vi kom hem från Åre fick vi rapporten om att det under natten föll 50 cm snö,  även i Hälsingland vräkte snön ner och räckte ända upp till fönsterkarmarna. Nu behöver vi inte riktigt ha så mycket snö det räcker om Friluftsfrämjandet kan spåra i Ryssbergen.

Vilket fall som helst har jag ny avverkat min första mil stakandes. Tyvärr inte på skidor utan i stakmaskinen på gymmet. Det är inte riktigt samma sak men rörelsen är densamma. Det blev totalt ca 15 km enligt mätaren på ca 60 minuter. Det är sjukt tråkigt att stå där stilla på samma ställe och dra i snörena med plasthandtagen.

stakmaskin skuren

För att ha något att tänka på undertiden så lyssnade jag på P3 dokumentär. Det är perfekt att ha bra podcasts nerladdade i telefonen tiden går bra mycket fortare.

Idag är det plogning i Nyköping och monterbygge på Formexmässan som gäller så det blir en vilodag från gymmet. I morgon ska jag på det igen och fortsätta förberedelserna inför Vasaloppet.

Målet är: Av med några kilon och få  kondis som en häst…..

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *