Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka i verkligheten. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
11 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka i verkligheten.

 

Vid lunchtid lämnade vi ett vitt och kallt Östersund för att flyga söderut. En timme senare landade vi i ett grått och fuktigt Stockholm. Hoppet om snö tändes då en snöstorm var på väg mot oss. I väntan på snöstormen packades gymväskorna med Craftkläderna för ett pass på gymmet. Efter att umgåtts några dagar ned snoriga och hostiga släktingar känns det som om snoret även kommer att drabba mig. Trots det så kändes ett cardiopass helt ok.

Eftersom det inte verkar bli någon snöträning innan Vasaloppet så är målet att staka i stakmaskinen varje gång jag är på gymmet.

Dagens pass började med 30 minuter på löpbandet följt av lite mage och axelövningar i crossfitavdelningen. Därefter följde 30 minuter stakning i stakmaskinen. Det är sjukt långtråkigt att stå där och dra i handtagen men det känns att det gör nytta. Allt är inte roligt här i värden så det är bara att bita ihop och fortsätta dra i snörena.

Jag vet ju att ju mer tid jag lägger på löpning och stakning desto lättare kommer mina nio Vasalopps mil bli. Jag vill inte vara med om förra årets rysare.

Efter över en timmes cardioträning ände jag mig ganska klar för att laga kvällsmat.

Det blev köttfärssås med låg fetthalt innehållandes tomat, bönor, champinjoner, paprika lätt crèmefraîche och en massa kryddor. När jag ändå passade på att göra köttfärssås så åkte den stora kastrullen fram. Hur många gånger kommer man inte hem och kylskåpet är tomt och i panikhunger trycker man i sig mackor och en massa onyttigheter. Har man färdiga portioner i frysen är det bara att plocka fram om man dessutom anpassar portionerna så hindrar man sig själv att ta en onödig extra portion.

Gör storkok som jag.

köttfärssås

Det blev 15 nyttiga portioner som åkte rakt in i frysen.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *