Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
På två skidor. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
9 januari, 2015 Magnus Frischenfeldt

På två skidor.

 

Mina första mil på skidor är nu avverkade. Nu tror jag inte att jag har någon användning av dom inför kommande vasalopp. Några staktag eller åkning i klassisk stil blev det inte för dagens skidval var nedför.

Att vakna och slå upp dörren på stugan här uppe i Jämtland med utsikten när solen går upp över bergen vid Sällsjön är fantastisk.

Soluppgång sällsjö

Amanda, Lars och jag packade bilen och åkte mot Åre för en dag i backarna.

Åreskutan

Det var kanon väder -3 gradet och nästan folktomt. Molnen skingrade sig och Skutan visade sig mot en blå himmel.

Solnedgång åre

Hyddan åre

En snabb lunch på Hyddan i backen för vi ville inte missa något av vår enda dag i backarna. Vi tidigt Åre och bland de sista ner till byn på kvällen.

En dag i backen åre

Kväll över åre

Det blev en bra dag i Åre med massor av skidåkning. Det är skönt att bryta rutinerna och andas fjälluft. I morgon åker vi tillbaka till Stockholm igen och då väntar gymmet.

De nämaste veckorna ska jag inrikta mig på uppladdningen inför Vasaloppet och greppa handtagen på stakmaskinen. Jag kan inte påstå att jag längtar men jag har inget val för någon snö verkar det inte som om vi kommer att få i vinter.

Nu kommer jag somna gott och drömma om djup snö och orörda pister.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *